Menu
Your Cart

Bagel

Bagel

Hos Food & Coffee er vores bagel-koncept er baseret på at fremstille et godt solidt måltid, som altid tilberedes omhyggeligt af årstidens bedste råvarer- gerne indkøbt lokalt og med vægt på sundhed, smag og variation, som går lidt ud over det sædvanlige.
En bagel kan både gå for et godt frokostmåltid og for et aftensmåltid, det er en nem og hurtig ret, der er smart og tage med på farten eller og tage med hjem...og så er det et godt og sundt alternativ til junkfood.

Hvem kender ikke det, hvor man ikke lige fik aftensmaden med i dagens planlægning...nogle dage kan hverdagen være mere travl end andre, hvor det er vanskeligt at få job, indkøb, hente af børn, fritidsaktiviteter, rengøring, madlavning etc. til at gå op i en højere enhed...og det er her vi kommer ind i billedet.

Du kan nemlig med et snuptag få et godt og sundt aftensmåltid på bordet.
Food & Coffee følger glædeligt med den elektroniske udvikling.

Derfor - er alt nemt - ligetil og on-line, lige fra bestilling og betaling - alt klares fra vores site. Bestil online og spring køen over, så er din mad klar, når du kommer forbi og henter den.

Bagel with Chicken Bagel with Chicken
CHICKEN BAGEL
Brand: Food & Coffee Model: Bagel
Bagel wich Chiken Bagel sandwich with juicy and flavorful homemade chicken breast with tomatoes and organic cucumber, peppers.optional dressing: Garlic, chili dressing, Curry ressing, or Cream fraiche...
45.00
Lakse Bagel Lakse Bagel
LAKSE BAGEL
Brand: Food & Coffee Model: Bagel
Lakse Bagelbagel sandwich med norsk ferskrøget laks smurt med cream cheese og fyldt med mixed babyleaves, tomat, agurk hertil dild-dressing..
45.00
Tun Bagel Tun Bagel
TUNSALAT BAGEL
Brand: Food & Coffee Model: Bagel
Tun Bagelbagel sandwich med hjemmelavet tunsalat smagt til med citron og dild, smurt med cream cheese og fyldt med mixed babyleaves, tomater og  agurk..
45.00
Vegetar Bagel Vegetar Bagel
VEGETAR BAGEL
Brand: Food & Coffee Model: Bagel
Vegetar Bagel bagel sandwich smurt med cream cheese med mozzarella, grillet aubergine, soltørrede tomater, fyldt med mixed babyleaves, rødløg og agurk hertil pesto-dressing..
45.00
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)