Menu
Your Cart

About Us

Vi byder dig stort velkommen til Food & Coffee der ligger centralt beliggende på Nørrebro på en sidegade til Tagensvej, nemlig på hyggelige Haraldsgade nr 1.
Vi tilbyder veltillavet café-mad i mange afskygninger, så kom forbi vores hyggelige café og nyd en god frokost eller kaffe og kage sammen med en god portion stil og atmosfære. Snup også gerne maden med dig på farten.
Som noget ekstraordinært byder vi en god gammel dansk tradition velkommen, nemlig udvalgt af godt dansk smørrebrød.

Som noget ekstraordinært byder vi en god gammel dansk tradition velkommen, nemlig udvalgt af godt dansk smørrebrød.
Vi holder fast i de gamle og stolte traditioner omkring hjemmelavet smørrebrød, og måltidet der sikrer et godt, sundt og spændende dansk måltid. Du har derfor mulighed for at sætte tænderne i  alle de gode gamle håndmadder med alle vores traditionelle danske og internationale livretter. Så kom forbi og tag en god sund frokost med dig, som også kunne være en varm sandwich eller den velkendte bagel.

Hold dig opdateret med nyheder og kampagner ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.
For alle kaffe-holikeres og kage-glade, tilbyder vi altid frisk brygget kaffe, som er arbejds træthedens fjende nummer ét, shopping turens bedste ven og hyggestundens uundværlige følgesvend. Du vælger helt selv mellem alle kaffe klassikerne som café latte, cappuccino, americano, espresso etc. Og vi pepper gerne kaffen op med sirup af forskellig smagsvarianter.
Her til kan du nyde en af vores fabelagtige kager kreeret af konditoren. Kaffe og kage kan nydes i cafeen eller tages med som take away.

Vi ser frem til at betjene dig - velbekomme!